Dåligt uppdaterat

Trots att vi/jag uppdaterar här extremt sällan eller rättare sagt i stort sett aldrig så är ändå statistiken ganska så hög.
Det kommer varje dag ett par stycken som är inne och kikar.
Vilka är ni? Vad vill ni läsa om?
Kul att ni är en del som har koll på oss, och vi/jag måste verkligen bli bättre. Tyvärr så är vi lite (inte mycket) bättre på att updatera facebooksidan då det är mycket enklare att uppdatera den via mobilen då jag sällan sitter vid datorn. Får väl försöka ta tag i det. Men som det är nu så händer det inte så mycket för kamelerna. Lite promenader, lite träning samt lite ridning (på omar) men mer än så är det inte.
Mada är lite i en trotsålder så man vet inte riktigt vad för "slags" kamel man hämtar i hagen, alltid lika spännande, men en rolig kamelkompis är hon! :D

// Mathilda

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Åse Florentz » Nytt år Nya möjligheter:  ”det syns att herr Omar mår bra o växer så det knakar ;-) Puss från "farmor" <3”

  • Charlotta » Idag var det dags:  ”Härligt att det går bra o att Embla är så väluppfostrad. :-) Allt kommer gå så ..”

  • Åse » Idag var det dags:  ”Himmel va kul att det går så bra, de kommer säkert att ha stor glädje av varandr..”

  • Emma - Mamma till Theodor » Första steget mot nya livet!:  ”Gud va kul för er, kamel är ju inte det vanligaste men det kommer gå jätte bra! ..”

  • Åse Florentz » Början på något nytt:  ”Det ska bli sååååå kul att följa "lille" Omar på hans färd genom livet// En spä..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-