Det tar sig.

Jag saknar min lilla fluffiga Mada! :) Jag saknar min lilla fluffiga Mada! :)

I torsdags vart boxarna "färdiga" det som saknades då var lampor, dörrar och färg ut och invändigt. Igår satte vi upp alla lysramper och så har vi grundmålat baksidan och en kortsida. Vädret är inte riktigt på vår sida.
Så nu är nästa projekt att ge sig på att bygga dörrarna sedan att fortsätta måla. Hoppas vädret blir bättre bara!

I söndags så tog jag med Mada ut från hagen, tränade på att vara fastbunden - för andra gången vilket gick kanon. Jag passade på att borsta henne då samt lyfta på alla fötter och kolla igenom henne grundligt. Sedan tyckte jag att vi skulle lägga på ett schabrak med gjord - sagt och gjort så vart det! Mada var först lite skeptisk till schabraket, men det släppte hon fort sen när det väl låg där mellan pucklarna fastspänt med en täckesgjord så brydde hon sig inte. Vi gick en jättekort promenad, sedan tränade lite ligg.
En riktigt duktig tös är hon helt enkelt!

Omar fick träna lite ligg, bugga samt lyfta på fötter på kommando. Det går framåt och som vanligt löser han uppgiften med bravur.

// Mathilda

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Åse Florentz » Nytt år Nya möjligheter:  ”det syns att herr Omar mår bra o växer så det knakar ;-) Puss från "farmor" <3”

  • Charlotta » Idag var det dags:  ”Härligt att det går bra o att Embla är så väluppfostrad. :-) Allt kommer gå så ..”

  • Åse » Idag var det dags:  ”Himmel va kul att det går så bra, de kommer säkert att ha stor glädje av varandr..”

  • Emma - Mamma till Theodor » Första steget mot nya livet!:  ”Gud va kul för er, kamel är ju inte det vanligaste men det kommer gå jätte bra! ..”

  • Åse Florentz » Början på något nytt:  ”Det ska bli sååååå kul att följa "lille" Omar på hans färd genom livet// En spä..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-