Dagarna går fort...

Timmarna, dagarna, veckorna och tillochmed månaderna går snabbt. Så glöm inte bort att njuta & ta tillvara på dagarna!
Nu idag 26/6 har vi redan haft Mada i 4 månader, vilket känns helt sinnesjukt. Hon känns som att hon har varit en del av Finspångskamelen jämt. Träningen med henne går frammåt, hon blir bara säkrare och säkrare på kommando ligg och även att lyfta på alla fötter. Att få ta på hela henne och överallt är heller inga problem.
Det som är så extremt kul med Mada det är hennes inställning till livet. Samtidigt som att hon är ganska feg så är hon extremt tuff och ifrågansättande. Men hon är alltid en positiv inställning och en riktigt bra framåtbjudning. Ibland kan man känna att hon tänker "lär mig mer, lär mig mer, vad ska vi göra nu? komigen då?" Så somsagt - härlig inställning!

Igår lasttränade vi både Omar & Mada, Omar skötte sig bra & Mada får en STOR GULDSTJÄRNA! Hon klev på utan att tveka, backade ur, klev på igen och backade ur igen när man bad henne. Som om hon aldrig gjort annat än att lasttränas. Detta var då hennes första träning - dock andra gången i transport. Men förra gången, då hon skulle flytta till oss var det knappast träning. Utan det var bara ett två tre In :)

Så Madas inställning till livet och träning är toppen!

// Mathilda

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Åse Florentz » Nytt år Nya möjligheter:  ”det syns att herr Omar mår bra o växer så det knakar ;-) Puss från "farmor" <3”

  • Charlotta » Idag var det dags:  ”Härligt att det går bra o att Embla är så väluppfostrad. :-) Allt kommer gå så ..”

  • Åse » Idag var det dags:  ”Himmel va kul att det går så bra, de kommer säkert att ha stor glädje av varandr..”

  • Emma - Mamma till Theodor » Första steget mot nya livet!:  ”Gud va kul för er, kamel är ju inte det vanligaste men det kommer gå jätte bra! ..”

  • Åse Florentz » Början på något nytt:  ”Det ska bli sååååå kul att följa "lille" Omar på hans färd genom livet// En spä..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-