Söndag 17 Maj

I gårkväll trots att det regnade lite kände jag & Eddie att något skulle vi hitta på med kamelerna. Så det fick bli en massa bus i en hage.

Vi började med Omar som Eddie fick styra med, han sprang iväg & Omar kom galopperandes efter, han körde lite ligg & sedan fick jag hoppa upp och rida runt lite. Omar var riktigt duktig, trots att det var väldigt mycket spring och bus så var han hela tiden nere på jorden. Ibland när det blir lite busigt har Omar en tendens till att "vara någonannanstans" men igår var han med hela tiden. Så kul!

Sedan blev det dags för Mada, detta skulle bli första gången som vi jobbar med henne lös och det kan gå på två olika sätt, antingen bryr hon sig bara om Omar & Embla, och struntar i oss eller så tycker hon att vi/jag var mer intressant än Omar  & Embla, och resultatet vart att jag var med intressant. Så när jag väl kom ifrån henne och kunde springa lite så kom hon springandes efter - då får man passa sig för hennes framben som är lite överallt ibland. Sedan var hon mesta dels som ett plåster på mig, även hon fick lite liggträning vilket går fort framåt, hon är så duktig min lilla studsboll till kamel.

Fler bilder finns på Facebook, men jag visar en här. :)

// Mathilda

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Åse Florentz » Nytt år Nya möjligheter:  ”det syns att herr Omar mår bra o växer så det knakar ;-) Puss från "farmor" <3”

  • Charlotta » Idag var det dags:  ”Härligt att det går bra o att Embla är så väluppfostrad. :-) Allt kommer gå så ..”

  • Åse » Idag var det dags:  ”Himmel va kul att det går så bra, de kommer säkert att ha stor glädje av varandr..”

  • Emma - Mamma till Theodor » Första steget mot nya livet!:  ”Gud va kul för er, kamel är ju inte det vanligaste men det kommer gå jätte bra! ..”

  • Åse Florentz » Början på något nytt:  ”Det ska bli sååååå kul att följa "lille" Omar på hans färd genom livet// En spä..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-