Brunstig kamel & liten söt kamel

Den brunstiga kamelen är Omar, han går runt och mumlar, muttrar, buffrar & dreglar. Men han är så sjukt duktig ändå, för att han är exakt som innan. Inget *peppar peppar* speciellt ändrat beteende. Så det är himla skönt.
Jag & Eddie kan ge oss ut på promender med Omar & Mada utan några större problem.
Värre kan jag kanske tänka mig att det blir nästa år om Mada luktar lite mer könsmget sto då. Men det tar vi då, dock har jag höga förväntningar på denna lilla Omar! :)

En liten snabb uppdate om Mada. Hon är ruskigt duktig, snart har vi haft henne i två månader, och hon kommer fram i hagen, man kan pilla i hela ansiktet, på alla benen. Dock är hon exakt som Omar var. Att hennes vänstersida är lite mer otäck än hennes högersida. Tycker det är lite spännande faktiskt, hur det kan komma sig, men så kan det va. Det går ju över det med!

Det var en liten uppdatering på hur det går med våra två fina kameler som vi har här på "kamelpalatset Fridhem" :D

Ha en härlig helg allesammans!

// Mathilda

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Åse Florentz » Nytt år Nya möjligheter:  ”det syns att herr Omar mår bra o växer så det knakar ;-) Puss från "farmor" <3”

  • Charlotta » Idag var det dags:  ”Härligt att det går bra o att Embla är så väluppfostrad. :-) Allt kommer gå så ..”

  • Åse » Idag var det dags:  ”Himmel va kul att det går så bra, de kommer säkert att ha stor glädje av varandr..”

  • Emma - Mamma till Theodor » Första steget mot nya livet!:  ”Gud va kul för er, kamel är ju inte det vanligaste men det kommer gå jätte bra! ..”

  • Åse Florentz » Början på något nytt:  ”Det ska bli sååååå kul att följa "lille" Omar på hans färd genom livet// En spä..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-