God Jul & Gott Nytt År!

Imorgon är det redan julafton, det känns som om det inte var så länge sedan, dock är väl inte julkänslan riktigt på topp. Jag önskar att vakna upp imorgon med ett par minusgrader och någon decimeter snö, men den turen ser det inte ut som vi har.
I Januari pratas det om att "vargavintern" kommer, det kan väl räcka med 10 minus och någon decimeter snö fram till mars typ. Men nog om vädret.

Detta år har varit intressant och mycket kul. Det har dessvärre inte varit jätte jätte mycket träning med Omar då eftersom den 7 April flyttade vi till vår lilla gård och det har medfört mycket olika projekt som behövdes göras. Nu är vi i stort sett ikapp, det som är nästa på listan är att efter nyår nu bygga en box inne i ladan. Vi har varit iväg på en del olika saker, knytit lite olika kontakter och har fler erfarenheter i ryggsäcken. Nu ser det ut att det är ett litet "jullov" för Omar just för att åka iväg på olika saker.

Nu kanske det var någon som läste allt detta och såg att jag skrev "bygga en box i ladan" då kan man ju fråga sig varför vi ska ha tre boxar.
JO! För att i februari kommer "min" kamel hit. Japp, tro det eller ej, men denna kamel är tanken att bli mest "präglad" på mig. Så som Omar är på Eddie. Detta trodde jag verkligen inte för två år sedan att jag skulle skaffa mig en egen kamel som jag ska träna och som jag redan nu planerar för hur jag ska träna.
Det är en liten brun kamelflicka som ska flytta hit, tillskillnad från Omar så är hon ej hanterad, haft en grimma på sig en gång, hon är född maj-14. Det ska bli spännande att bygga en relation med henne och se hur långt det kan gå.. Ser fram emot det.
Så sommaren 2015 hoppas jag att vi har kunnat "tämja" Mada (som hon ska få heta) så hon ska kunna få följa med Omar på lite aktiviteter.

Tack för mig!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Åse Florentz » Nytt år Nya möjligheter:  ”det syns att herr Omar mår bra o växer så det knakar ;-) Puss från "farmor" <3”

  • Charlotta » Idag var det dags:  ”Härligt att det går bra o att Embla är så väluppfostrad. :-) Allt kommer gå så ..”

  • Åse » Idag var det dags:  ”Himmel va kul att det går så bra, de kommer säkert att ha stor glädje av varandr..”

  • Emma - Mamma till Theodor » Första steget mot nya livet!:  ”Gud va kul för er, kamel är ju inte det vanligaste men det kommer gå jätte bra! ..”

  • Åse Florentz » Början på något nytt:  ”Det ska bli sååååå kul att följa "lille" Omar på hans färd genom livet// En spä..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-