Valla gård och Arena Grosvad

Bild från Finspångsmässan, 140906 Bild från Finspångsmässan, 140906

Då var Omars första riktiga aktiviteter avklarade.
Den 31 Augusti var vi själva med Omar på Valla gård där ni kunde få komma och klappa, krama, fota er med honom samt ställa hur mycket frågor ni vill! Omar skötte sig kanon, för att vara första gången han var ute på äventyr utan Embla. Det som han tyckte var läskigast var när ett litet tufftufftåg åkte runt och plingande. Vi är mycket stolta för hans solodebut!

Sedan den 6 September var vi på Arena Grosvad där det var Finspångsmässa. Dit vart vi inbjudna för att visa upp vår lilla Omar samt då hade vi "ponnyridning". Även där skötte sig både Omar och Embla sig ypperligt. Vi fick en del nya kontakter och även folk som var intresserade av att "hyra" in Omar för olika uppdrag. Mycket roligt!
Träffade extremt trevliga och hjälpsamma personer.
Ett extra stort tack till två av er som fixade så Embla fick sin lösa sko påslagen (ni vet vilka ni är, om ni läser TACK!)

Vi är mycket nöjda över dessa aktiviteter och jag vill tacka alla er om kommer fram och hälsar på, ställer frågor och är delaktiga.

// Mathilda

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Åse Florentz » Nytt år Nya möjligheter:  ”det syns att herr Omar mår bra o växer så det knakar ;-) Puss från "farmor" <3”

  • Charlotta » Idag var det dags:  ”Härligt att det går bra o att Embla är så väluppfostrad. :-) Allt kommer gå så ..”

  • Åse » Idag var det dags:  ”Himmel va kul att det går så bra, de kommer säkert att ha stor glädje av varandr..”

  • Emma - Mamma till Theodor » Första steget mot nya livet!:  ”Gud va kul för er, kamel är ju inte det vanligaste men det kommer gå jätte bra! ..”

  • Åse Florentz » Början på något nytt:  ”Det ska bli sååååå kul att följa "lille" Omar på hans färd genom livet// En spä..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-