SKÄRPNING!

Hej Alla!
Alla kan låta lustigt, men faktum är att när jag kollade statistiken här så är det en hel del som kollat in denna hemsida under sommaren, vilket jag är superglad över. Verkligen! Tack!

Så nu får det tammetusan bli skärpning här. Jag har köpt en ny dator så nu ska jag nog kunna se till att slänga in lite info här och hålla denna hemsida uppdaterad.

Kan ju dra lite kort info vad som har hänt sen i Mars när jag skrev sist.

Den 7e April flyttade vi ifrån Torstorp, så nu bor vi på eget ställe innan Grytgöl, vilket är helt underbart. Alla som har häst borde få bo på gård alltså. Kunna ha häst (och Kamel) precis utanför köksfönstret, kunna rida när jag vill, göra hur jag vill & bara sköta allt själv. Tillsammans med Eddie förstås. Hundarna har sin tomt som dom ständigt springer på och jagar bort alla som går förbi. Någon här kanske känner sig träffad?

Vi har vid ett tillfälle varit på Arken Zoo Tornby för lite träning, samt ponnyridning.

Ev. att vi ska till Ingelsta i slutet på augusti någongång samt den 31 augusti ska till Linköping dock inte Arken. Mer info kommer.

Vi har suttit ett par gånger på Omar vilket han klarar av jättebra!

Känner att jag har en hel del att berätta men ska inte låta er läsa en hel bok.

Eftersom jag ser att det är så många inne här emellanåt, måste det ju finnas mycket tankar och idéer, är det något speciellt ni vill läsa om? Vill ni ha en frågestund, där jag publicerar alla svar tydligt? (självklart är alla era frågor välkomna endå!)

// Mathilda

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Åse Florentz » Nytt år Nya möjligheter:  ”det syns att herr Omar mår bra o växer så det knakar ;-) Puss från "farmor" <3”

  • Charlotta » Idag var det dags:  ”Härligt att det går bra o att Embla är så väluppfostrad. :-) Allt kommer gå så ..”

  • Åse » Idag var det dags:  ”Himmel va kul att det går så bra, de kommer säkert att ha stor glädje av varandr..”

  • Emma - Mamma till Theodor » Första steget mot nya livet!:  ”Gud va kul för er, kamel är ju inte det vanligaste men det kommer gå jätte bra! ..”

  • Åse Florentz » Början på något nytt:  ”Det ska bli sååååå kul att följa "lille" Omar på hans färd genom livet// En spä..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-