Äventyr

I Lördags 9/11 så var det Reptilmässa i Borgen Norrköping som Eddie (Tropikföreningen Alba) anordnar. Jag brukar ha lite ponnyridning där med Embla & så vart det detta år igen. Men det som blev skillnad denna gång var att Omar var med.
Det var hans första "arrangemang". Han skötte sig super. Jag lastade honom själv, min mamma & syster var med och tog hand om Embla samt körde Embla.
Omar skötte sig som sagt i transporten, väl på borgen så skötte han sig, han stod, han åt han idisslade & han kissade. Inga problem där inte!
Jag/Vi är super nöjda över honom & jag trodde inte alls att han skulle sköta sig så bra som han gjorde. Folk kom & klappade på han vilket han klarade av utan större problem.

Det som var svårast var att Omar skulle stå still samtidigt som att Embla gick iväg, det gick inte så varje gång någon ville rida på Embla så fick Omar gå med brevid. Det är ju dock bra träning det med!

Som sagt, denna lördag trots regnet var en super bra lördag & Omar var en pärla!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Åse Florentz » Nytt år Nya möjligheter:  ”det syns att herr Omar mår bra o växer så det knakar ;-) Puss från "farmor" <3”

  • Charlotta » Idag var det dags:  ”Härligt att det går bra o att Embla är så väluppfostrad. :-) Allt kommer gå så ..”

  • Åse » Idag var det dags:  ”Himmel va kul att det går så bra, de kommer säkert att ha stor glädje av varandr..”

  • Emma - Mamma till Theodor » Första steget mot nya livet!:  ”Gud va kul för er, kamel är ju inte det vanligaste men det kommer gå jätte bra! ..”

  • Åse Florentz » Början på något nytt:  ”Det ska bli sååååå kul att följa "lille" Omar på hans färd genom livet// En spä..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-