8;e regnig Augusti

Bild från 5/6-13 Bild från 5/6-13

Omar & Embla är ute i hagen & knaprar i sig det gräs som finns i hagen. Själv sitter jag inne med hundarna & överväger att börja dammsuga. Regnet vräker ner & hundarna behöver även gå en sväng.
Häromdagen vägde vi Omar igen & denna gång vägde han 380kg. Han har helt enkelt gått upp 111kg på ca 5månader. Han är inte en liten pojke längre. Han är en stor könsmogen vit kamelhingst. Frågor som ständigt dyker upp är: Ska han kastreras? Svar: Just för tillfället nej. Det får tiden utvisa. Hur kommer Omar att vara framöver, kommer han bli en "elak" kamel eller en kamel som lever i harmoni med sina hormoner?! Det får vi se. Änsålänge är svaret nej, han kommer att vara hingst ett tag till framöver..

Omars träning går framåt nu ett tag har det varit ganska lungt på den fronten men snart ska inkörningen dra igång på allvar.

Det var det jag hade att säga för nu & hoppas att alla har haft en trevlig sommar & att ni mer än gärna hör av er om ni har frågor om oss/Omar eller om ni har förslag på vad ni vill läsa.

Ny bild till hemsidan är pågång, måste bara få tillfälle att få en bra bild på honom som passar!
Några förslag på hur ni vill att bilden ska vara?

// Mathilda Adamsson

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Åse Florentz » Nytt år Nya möjligheter:  ”det syns att herr Omar mår bra o växer så det knakar ;-) Puss från "farmor" <3”

  • Charlotta » Idag var det dags:  ”Härligt att det går bra o att Embla är så väluppfostrad. :-) Allt kommer gå så ..”

  • Åse » Idag var det dags:  ”Himmel va kul att det går så bra, de kommer säkert att ha stor glädje av varandr..”

  • Emma - Mamma till Theodor » Första steget mot nya livet!:  ”Gud va kul för er, kamel är ju inte det vanligaste men det kommer gå jätte bra! ..”

  • Åse Florentz » Början på något nytt:  ”Det ska bli sååååå kul att följa "lille" Omar på hans färd genom livet// En spä..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-