Växer så det knakar

Satte mig äntligen ner vid datorn & tänkte göra ett litet snabbt kollage på Omar.
Det kan vara kul att se lite hur han växt & att han växt.
Sen insåg jag att vi tyvärr inte har så bra jämförelsebilder osv. men jag hoppas att ni faktiskt ser att Omars Sid-look har försvunnit & han börjar se ut som en vuxen kamel.

På fredag (8 mars) fyller Omar ett år. Då får vi besök till stallet. Det ska bli mycket spännande & ni får veta senare vad det gäller!

 

Omar mår bra & pälsen börjar släppa på små ställen. Det är vår i luften & vi hoppas att den är här för att stanna tills sommaren ska komma! Underbart!

Ikväll ska Omar få sig en liten promenad tänkte vi, det har varit så dåligt med promenader nu när vägarna har varit snorhala, men nu är det ju asfalt att gå på, så nu fixar han det galant!

Ha det bra alla så hör vi!

// Mathilda

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Åse Florentz » Nytt år Nya möjligheter:  ”det syns att herr Omar mår bra o växer så det knakar ;-) Puss från "farmor" <3”

  • Charlotta » Idag var det dags:  ”Härligt att det går bra o att Embla är så väluppfostrad. :-) Allt kommer gå så ..”

  • Åse » Idag var det dags:  ”Himmel va kul att det går så bra, de kommer säkert att ha stor glädje av varandr..”

  • Emma - Mamma till Theodor » Första steget mot nya livet!:  ”Gud va kul för er, kamel är ju inte det vanligaste men det kommer gå jätte bra! ..”

  • Åse Florentz » Början på något nytt:  ”Det ska bli sååååå kul att följa "lille" Omar på hans färd genom livet// En spä..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-