Växer så det knakar?!

När man träffar honom varje dag så märker man det inte på samma sätt, klart att han växer men att han har växt så mycket som han faktiskt har trodde jag inte.

Jag sitter nämligen vid datorn & kollar igenom lite bilder & ser då bilder från första dagarna & jämför med hur han ser ut = STOR SKILLNAD!
Ska se om datorn vill vara med ett tag till så ska jag göra ett "jämförelsekollage" för er så ska ni få se!

Jo, som jag skrev på startsidan så har vi faktiskt vägt Omar, intressant att veta samt att han skulle få avmaskningsmedel igen & då kan det vara kul & se om vi doserar någorlunda rätt
Han vägde  hela 269kg!
Om det är mycket eller lite som en 11månaders kamel kan jag inte svara på, men jag kan åtminstone svara på att han börjar bli lite rund om magen!

 

En till sak som jag kan berätta som har hänt är att han har haft på sig en tömkörningsgjord runt magen, det var inga större problem för en tuffing som Omar, men då vet vi det!

Idag var det även första gången som jag lyfte på en av hans fötter, han skötte sig faktiskt! :)

 

Hoppas alla har det bra i snövädret & njuter i fulla drag av våran fina vinter & ser fram emot årets framgångar! :)

// Mathilda

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Åse Florentz » Nytt år Nya möjligheter:  ”det syns att herr Omar mår bra o växer så det knakar ;-) Puss från "farmor" <3”

  • Charlotta » Idag var det dags:  ”Härligt att det går bra o att Embla är så väluppfostrad. :-) Allt kommer gå så ..”

  • Åse » Idag var det dags:  ”Himmel va kul att det går så bra, de kommer säkert att ha stor glädje av varandr..”

  • Emma - Mamma till Theodor » Första steget mot nya livet!:  ”Gud va kul för er, kamel är ju inte det vanligaste men det kommer gå jätte bra! ..”

  • Åse Florentz » Början på något nytt:  ”Det ska bli sååååå kul att följa "lille" Omar på hans färd genom livet// En spä..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-