Nytt år Nya möjligheter

Bättre sent än aldrig.
Som rubriken lyder, nytt år/nya möjligheter.

Dagarna går undan, i jobb, hantering och allmänt stallmys! Precis som det ska vara när man har en mysig kamel på 10månader! Framstegen är stora från när han för tre månader sedan kom hem till oss.
Jag ska ev. ta mig tiden att idag kolla igenom lite bilder & göra ett "före/efter" kollage, för att se lite skillnad, mycket intressant & fascinerande med tanke på att man blir lite "hemmablind" & ej inser att han faktiskt har växt ganska mycket på höjden, men framförallt på bredden. Sedan självklart så tror jag även att man lurar sig lite med all den tjocka vinterpäls som han har på sig, men ändå!


Han växer & frodas precis som det ska vara, det märks att han går på rutin, han vet om att vid insläpp ska man in i boxen & där finns det lite kalvpellets att mummsa på, skulle det vara så att grinden är stängd så han ej kommer in i boxen på momangen blir han en sur kamel! Hans vardag ändras inte okej, men då kan man passa på att jobba extra med honom, även att det är i viss mängd bra att han lär sig vissa rutiner så måste man ändå kunna ändra, göra om/göra rätt utan att han ska bli sur! Men som sagt, det jobbar vi på!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Åse Florentz » Nytt år Nya möjligheter:  ”det syns att herr Omar mår bra o växer så det knakar ;-) Puss från "farmor" <3”

  • Charlotta » Idag var det dags:  ”Härligt att det går bra o att Embla är så väluppfostrad. :-) Allt kommer gå så ..”

  • Åse » Idag var det dags:  ”Himmel va kul att det går så bra, de kommer säkert att ha stor glädje av varandr..”

  • Emma - Mamma till Theodor » Första steget mot nya livet!:  ”Gud va kul för er, kamel är ju inte det vanligaste men det kommer gå jätte bra! ..”

  • Åse Florentz » Början på något nytt:  ”Det ska bli sååååå kul att följa "lille" Omar på hans färd genom livet// En spä..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-